Manavgat'ta Yangın Son Dakika : Son Dakika: Manavgat'ta beyaz eşya deposunda çıkan yangın ... / Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika : Son Dakika: Manavgat'ta beyaz eşya deposunda çıkan yangın ... / Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. 08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberleri: Manavgat'ta orman yangını - Haber
Son dakika haberleri: Manavgat'ta orman yangını - Haber from foto.haberler.com
Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla!

Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor.

Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini kaçırmayın! Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.

Antalya son dakika haberleri : Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika
Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya son dakika haberleri : Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle zeytin ağaçlarının da bulunduğu tarım arazileriyle birlikte toplam 5 hektar alan zarar gördü. Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Manavgat'ta 6 Hektarlık Ormanlık Alan Yandı - Son Dakika
Manavgat'ta 6 Hektarlık Ormanlık Alan Yandı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Kızılçam ormanlarının bulunduğu ormanlık alanda yükselen alevlere ilk müdahale çevredeki köylüler tarafından yapıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Antalya'nın mananavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 35 hektar alan zarar gördü. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı.

Yangın yerleşim yerlerine kadar ulaştı, evrenseki, ilıca, kalemler ve yeniköy mahalleleri tahliye edildi.

Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama